s Ochtends de radio door de speakers, na je werk genieten van soul music of samen met je partner, kids, vrienden, vriendinnen of gewoon in je eentje het weekend in dansen op de nummer één van de Top 40. Goede muziek is onbetaalbaar. Tenminste, dat zeggen ze. En daar zijn we het volledig mee eens. Maar een muziekinstallatie kan zelfs de mooiste muziek slecht doen laten klinken.

Wij waren het ook zat en hebben sinds een aantal jaar Sonos. Per-fect. Ik kan het iedereen aanraden. Of nou ja, Sonos? Gewoon een goede muziekinstallatie. Daarover vandaag meer.

Welke installatie past bij jouw woning?

Te intens geluid, te schel geluid, te “leeg” geluid.. Je wil gewoon goed geluid. Laat je daarom altijd goed adviseren in een winkel. Online is het toch lastiger om het formaat en de sounds te keuren. Ga eens naar een aantal verschillende winkels. Waarschijnlijk krijg je bij de ene ander advies dan bij de ander.

Let op: ook wij hebben de persconferentie meegekregen en zijn ons ervan bewust dat de niet-essentiële winkels tot 19 januari gesloten zullen zijn. Vraag daarom ook eens bij vrienden of familie wat zij aanraden en ga (corona-proof) langs om de kwaliteit te ervaren. Als ze dat goed vinden, natuurlijk! 🙂

Sla het allemaal op en vergelijk online. Of het nu om Sonos gaat, Bose, Philips, Logitech.. Vergelijken! Wie weet scoor je wel goede soundbar aanbiedingen die je in de winkel niet kon vinden.

Next Post

Extra Atmosphäre mit schönen Lampen. Vor allem jetzt.

Wed Jul 22 , 2020
Ich kann den Frühling kaum erwarten. Viel mehr Sonne, Blumen, die langsam blühen, ein bisschen Spaß, wenn Sie aus dem Fenster schauen. Trotzdem dauert das […]